Modalitati de plata

Modalități de plată

Pentru confortul dumneavoastră vă punem la dispoziție diferite metode prin care puteți achita produsele dorite:

- Plata numerar sau ramburs. În acest caz, plata se va face către agentul de curierat care efectuează livrarea. Dacă există livrări parțiale, plata se va face eșalonat, în funcție de valoarea produselor livrate.

Online cu card bancar prin MobilPay (Visa/Visa Electron/Maestro/Mastercard). Dacă ați ales metoda de plată"Online prin card bancar"este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți. Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și Mastercard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și Mastercard. Important de știut!-Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!


-Ordin de plată Dacă doriți să utilizați această modalitate de plată, trebuie să ne informați în momentul în care confirmăm comanda telefonic sau în secțiunea comentarii a formularului de comandă. Acest tip de plată este acceptat doar în baza facturii proforme pe care o vom trimite pe adresa de e-mail asociată contului de pe care s-a plasat comanda. 

Livrarea produselor se face după confirmarea plătii proformei emise în contul specificat în document. În orice altă situație, produsele livrate rămân în proprietatea noastră până la plata integrală a acestora. 

În situațiile în care, din diverse motive, clientul refuză preluarea comenzilor cu plata ramburs de la curier, ne rezervăm dreptul de a solicita plata în avans pentru orice altă eventuală comandă.